Szállodaként éledt újjá az ország első modern üzletháza

  Az elmúlt hónapok sikeres működését követően 2019. november 29-én hivatalos keretek között is megnyitott a Mellow Mood Hotels szállodalánc 12. tagja, a Párisi Udvar Hotel Budapest olvasható a Turizmus Online cikkében. 

  A patinás épület lenyűgöző látványt nyújtForrás: mellowmoodhotels.com

  Budapest egyik legismertebb és Európában is egyedülálló építménye egyedi világot teremt vendégei számára, ahol a modern életérzés keveredik a múlt század értékeivel.

  A nyüzsgő belváros szívében 110 vendégszoba várja a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. A szállást igénybe vevők kényelmét a lehetőségek széles tárházát kínáló spa szolgáltatások is garantálják.

  Forrás: Thaler Tamas/commons.wikimedia.org

  A kulináris élvezetekről a szálloda passzázsában helyet kapó Párisi Passage Café & Brasserie gondoskodik. A szálloda multifunkcionális tárgyalótermei és szalonjai a legkülönbözőbb események lebonyolítására alkalmasak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!