Ez Budapest legújabb 5 csillagos szállodája, ahol világsztárok személyes tárgyait is láthatjuk

Megnyitotta kapuit az 5 csillagos Hard Rock Hotel Budapest, a lánc első közép-európai szállodája. A Hard Rock márka 50 éve a zene erejével kapcsolja össze az embereket, legyen szó bármilyen zenei stílusról, a poptól a hip-hopon át az indie-n és a jazz-en keresztül a hard rockig. A Nagymező utcában található lifestyle hotel teljes zenei és vizuális élményt nyújt vendégeinek, csupán karnyújtásnyira a budapesti Broadway színes világától.

Pazar a kilátás a tetőtérrőlForrás: Hard Rock Hotel Budapest

A budapesti szálloda büszkesége a több mint 50, a zene- és szórakoztatóipar legnagyobbjaihoz kötődő, világsztárok személyes tárgyaiból álló gyűjtemény: például Prince élénk lila műszőrme kabátja, Beyoncé egyik fekete flitteres ruhája, Freddy Mercury kézzel írt levele, John Lennon jegyzetfüzete, Katy Perry fellépőruhája vagy Madonna gimnáziumi évkönyve mind megtalálható a szálloda lobbijában és emeleti folyosóin. Az úgynevezett „memorabilia" kollekció részeként három magyar legenda egy-egy ruhadarabja, vagy hangszere: Bródy János bőrkabátja, Horváth Charlie kongája és napszemüvege, valamint Szikora Róbert első gitárja is helyet kapott a szálloda különböző pontjain.

A különleges zenei erekjék díszítik a szálloda lobbyjátForrás: Hard Rock Hotel Budapest

A szálloda 136 szobájával és lakosztállyal, két éttermével, bárjával, valamint az épület tetején található, rooftop rendezvény helyszínével nemcsak a külföldi vendégek számára, hanem a budapesti minőségi szórakozásra vágyóknak is egy új, világklasszis helyszínt kínál.

A belső tereket olyannak álmodták meg, hogy azok egy rocksztár stílusosan berendezett magánrezidenciájának érzését keltsék.

A lobbiba lépve a vendégek egy könnyed hangulatú térben találják magukat, tele zenei elemekkel és élénk színekkel. A sárga zongora izgalmas kontrasztot alkot a kék bársony kanapékkal, amelyeket válogatott zenetörténeti relikviák vesznek körül. 

 A szállodában megtalálható a hotellánc népszerű étterme, a Sessions (mely reggeli, ebéd és vacsora lehetőségeket is kínál), illetve lobbibárja, a Constant Grind.

Ide bizony kutyusok is bejöhetnekForrás: Hard Rock Hotel Budapest

Az étterem vendégei nem csak beltéren, de a hangulatos kültéri, fedett passzázsban is élvezhetik Lipták Tamás és Sziszik István séf duó konyhaművészetét, amelynek egyaránt elemei a Hard Rock Hotelek világát idéző nemzetközi fogások és ikonikus magyar ételeink.

A Sessions kutyabarát étterem és a Hard Rock Hotelben is szívesen látják a házi kedvenceket.

A Hard Rock Hotel nem csak a budapesti szállodai szobakínálatban nyújt újat a vendégeknek, éttermeivel, koncertjeivel, bárjaival egy világklasszis színvonalú szórakoztatást, gasztronómiát és koktélkülönlegességeket kínál a magyar fővárosban – tudtuk meg a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek