Ha lemaradtál róla, most beleshetsz a Tavaszi Esküvő Kiállítás kulisszái mögé

A Tavaszi Esküvő Kiállítás, – amely az ország legnagyobb esküvői kiállításaként jegyzett Őszi Esküvő Kiállítás „kistestvére", –  idén is több száz esküvői szolgáltatót és programok sokaságát hozta egy fedél alá, hogy segítsék az életük legfontosabb napjára készülő párokat, és leegyszerűsítsék számukra a esküvőszervezést. 

Idén büszke menyasszonyként és modellként is részt vettem ezen az eseményen, megismertem a legújabb esküvői trendeket, ötleteket. Inspirációkat gyűjtöttem a nagy napra, és természetesen szebbnél szebb ruhákba bújhattam. A 2022-es Tavaszi Esküvő Kiállításon hódítottak a csipkés, tüllös és csillogó menyasszonyi ruhák, de divatba jöttek a fekete, a színes, és a farmer változatok is. Ez a divatbemutató azért is volt különleges, mert most nem kifutón, hanem különböző alakú pódiumokon, egy Trunk show keretein belül mutattuk be a magyar divattervezők menyasszonyi és alkalmi ruháit. 

A Tavaszi Esküvő Kiállításon a modellek egy Trunk Show keretein belül mutatták be a ruhákatForrás: Facebook/ Tavaszi Esküvő Kiállítás
De mi az a Trunk show?
Olyan fajta divatbemutató, amit a divatheteken kívül, általában egy adott divatmárka boltjában vagy egy külső helyszínen rendeznek, hogy népszerűsítsék a tervezőt. Ez leginkább egy prezentációhoz hasonlít, ahol vendégek sokkal jobban szemügyre vehetik a ruhákat.

Nekem nagyon tetszettek a dekorációs, gasztro- és esküvői- kellékes kiállítók, és bár az esküvőm nagy részét már megszerveztük, még így is sok újdonságot találtam a szolgáltatók között. A legtöbb közülük menyasszonyi és menyecske ruha, öltöny, karikagyűrű, dekoráció és meghívóval foglalkozó szolgáltató volt, de a jegyespárok kedvükre válogathattak az anyakönyvvezetők, esküvőszervezők, ceremóniamesterek és a vőfélyek között is. 

A jegyespárok kedvükre válogathattak a hatalmas karikagyűrű választékbólForrás: Facebook/ Tavaszi Esküvő Kiállítás

Nagyon sok látogató, menyasszony, és meglepően sok vőlegény is részt vett a hétvégi kiállításon. A legszerencsésebbek egy álomesküvőt, esküvőszervezést és kreatív fotózást is nyerhettek. A bevállalósabbak egy próbaesketésen begyakorolhatták, hogy mit is kell majd csinálniuk vagy mondaniuk az oltárnál a nagy napon. A próbaesküvőt egy gospel kórus kísérte, akik megteremtették a meghitt és romantikus pillanatot. 

A próbaesketéseket gospel kórus kísérteForrás: Facebook/ Tavaszi Esküvő Kiállítás

A másik újdonság az óriáshold dekoráció volt, ezt a párok látványelemként vagy a kreatív fotózás háttereként rendelhetik meg az esküvőjükre, és az a legjobb benne, hogy este a sötétben még világít is. Még mindig nagy divat a selfie box, a barátnőimmel mi is lőttünk pár képet a vicces feliratokkal és fejdíszekkel.

A sötétben világító öt méteres óriáshold egy exkluzív újdonság az esküvőkönForrás: Facebook/ Amazinx Productions

Ha nem lennék menyasszony, akkor is ellátogattam volna a kiállításra, mert rengeteg látványos és érdekes programot kínáltak a szervezők. Olyan volt, mintha egy varázslatos mesevilágba csöppentem volna.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek