A BKK is adományokat gyűjt, tartós élelmiszerre van most a legnagyobb szükség

A Budapesti Közlekedési Központ csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtéséhez, amellyel az ukrajnai menekülteket kívánják segíteni. A BKK a kijelölt ügyfélközpontjaiban várja az adományokat, kizárólag tartós élelmiszert, írják egy közleményben. 

BKK ügyfélközpontForrás: bkk.hu

A Budapesti Közlekedési Központ csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat humanitárius segítségnyújtásához, amellyel az Ukrajnából menekülő családokat szeretnék tartósan támogatni. A Szeretetszolgálat tájékoztatása szerint tartós élelmiszerekre van most a legnagyobb szükség, de kifejezetten olyanokra, amelyeket gyorsan, könnyen el lehet fogyasztani. Ilyen például a készételkonzerv, a húskonzerv, a májkrém, a hosszabb lejáratú tartós kenyér, az energiaszeletek.

A segélycsomagokat 2022. március 7-től, hétfőtől a BKK-n keresztül is el lehet juttatni a menekülteknek, a társaság az alábbi ügyfélközpontokban fogadja az adományokat:

  • Kelenföld ügyfélközpont,
  • Széll Kálmán tér ügyfélközpont,
  • Baross tér ügyfélközpont,
  • Szentlélek tér ügyfélközpont,
  • Deák téri ügyfélközpont,
  • Központi ügyfélszolgálat (Rumbach Sebestyén utca 19-21).

A Budapesti Közlekedési Központ kizárólag tartós élelmiszert tartalmazó segélycsomagokat tud átvenni. Ha valaki a Baptista Szeretetszolgálat ukrajnai humanitárius munkáját pénzbeli támogatással szeretné segíteni, minden fontos információt megtalál a segélyszervezet honlapján, a www.baptistasegely.hu oldalon.

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek