Kézműves és vintage termékek várják Budapest legmenőbb design vásárán

Hazai tervezők és designerek egyedi táskái, ruhái és divat kiegészítői közül válogathatunk november 7-én Budapest legmenőbb design vásárán, a Hello Piacon.

Hello PiacForrás: Hello Piac/Facebook

Az Akvárium Klubban megrendezett eseményen lesznek még DIY és vintage stílusú lakásdekorációs termékek, kézműves gasztro készítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok is, emellett különféle zero waste és környezetbarát termékeket is találhatunk majd. Ha alkotni támad kedvünk, kipróbálhatjuk magunkat a különféle kézműves workshopokon, ahol különleges ajándékokat készíthetünk - olvasható a Hello Piac eseményénél

A Hello Piac egyszerre képviseli a közösségi gondolkodás, a fenntarthatóság és a befogadó társadalom üzenetét, így előtérbe helyezik a tudatos vásárlás fontosságát, a természetes anyagokból készült, környezetbarát termékeket, a magyar designerek/tervezők munkáit, illetve a fogyatékossággal élők által készített minőségi termékeket is. A belépés ingyenes, a szervezők a családokat és kutyákat is szeretettel várják 10 és 18 óra között.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek