Beatles-rajongók figyelem! Budapesten ismét lesz találkozó

Az esemény házigazdája a The Bits Beatles emlékzenekar lesz, akik augusztus 22-re, vasárnapra tervezik a találkozót, és egy különleges koncertblokkal indítják majd a fesztivált - olvasható az esemény Facebook-oldalán.

Forrás: Jayssan / Shutterstock.com

A közönséget a Kobuci Kertbe várják majd a találkozóra, amit hosszú évek után, idén hetedik alkalommal rendeznek meg. Mint írják, a programok között lesz többek között színpadi kerekasztal-beszélgetés a Beatles már 60 év távlatából címmel, az esemény díszvendége pedig Novai Gábor, a Hungária és Generál együttes basszusgitárosa lesz, aki többek között a Beatlesszel kapcsolatos kedvenc sztorijait is elmeséli.

A fesztivál vendége a The Shades lesz, akik Shadows-dalokkal színesítik a rendezvény zenei palettáját. A koncertblokkok és az olyan programok, mint a gyűjtői gitárbemutató, vagy a Beatles quiz mellett zajlik egy játék is, amely során egy eredeti Höfner Beatles basszusgitár is gazdára talál - írják az oldalon. A játékra augusztus 17-ig lehet nevezni az esemény oldalán keresztül, a feladat pedig, hogy egészen rövid daltöredékekből felismerjük a Beatles számait.

A találkozóra a jegyek elővételben az online jegyrendszeren keresztül, valamint a helyszíni jegypénztárban 2500 forintos áron, továbbá normál jegyek a koncert napján online, illetve a helyszíni jegypénztárban, nyitvatartási időben, 3000 forintos áron kaphatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek