Titkos kert ad otthont a hazai tervezőket felvonultató dizájnvásárnak

Ezen a nyáron 6. alkalommal rendezik meg az Art&Design Marketet a Városmajorban, pontosabban  aMajomhoz-Buda titkos kertjében. A szabadtéri kiállítás és vásár a 12. kerületben, a Maros utca végén található udvarban kapott helyet, ahol a szervezők várják a hazai divat, design, és képzőművészet iránt érdeklődöket - olvasható a program oldalán.  

Forrás: Art Design Market Antropos.hu / Facebook.com

Az Art&Design Market célja továbbra is az, hogy a hazai tervezőket támogassa, legyen akár divattervezők, akár grafikusok. A 2021-es eseményen a nyár legtrendibb kiegészítőivel találkozhatnak az érdeklődők. Ahogy a szervezők is írták, minden darab hazai tervező munkája, és a legjobb, hogy a helyszínen meg is vásárolható.

A kiállítók között lesz számos divattervező, ruha- és táskatervező, kiegészítőtervező, kézműves, kutya- és macskakiegészítő-tervező, lakberendezésitárgy-készítő, ötvös/ékszerkészítő, festő, grafikus és digitális alkotó is. Amellett, hogy a munkájukkal is megismerkedhetünk, akár el is beszélgethetünk velük. 

A négy, ingyenesen látogatható Art&Desing Market időpontjai a következők: az elsőt augusztus 14-én tartják 14 órától 20 óráig, a második Night Market lesz, augusztus 25-én 16 órától 21 óráig. A harmadik alkalom szeptember 11-re esik, míg a negyedik, szintén éjszakai piac szeptember 22-én várja az érdeklődőket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek