Éjszakai teljesítménytúrára indulhatunk keresztül-kasul a budai váron

A Budavári Sport Egyesület mögött ma már négy sikeres és több száz főt megmozgató éjszakai teljesítménytúra megszervezése áll. Azokat még Nájt Hájk néven ismerhették a rajongók. Most azonban új névvel és új arculattal jelentkeztek a szervezők.

Forrás: Buda vár / Facebook.com

 A „Buda vár!" Nyári éjszakai teljesítménysétát augusztus 6-ra tervezik, és a céljuk az, hogy a résztvevők a néhány órás séta ideje alatt eljussanak a főváros látványos kilátópontjaihoz, majd az éjféli célba érés után együtt koccintsanak egyet a megtett távra. Ahogy írták, a séta alatt nem a gyorsaság a cél, hanem a sikeres teljesítés, és az éjszakai Budapest látványának élvezete. 

A teljesítménysétára augusztus 3., kedd éjfélig lehet regisztrálni, és be kell fizetni a nevezési díjat, ami 1500 forint személyenként. A rajt és a pecsételőlap átvétele a Széll Kálmán téren található Moxva Kert előtt lesz - olvasható az eseménynél.

A szervezők a 12 kilométeres táv megállóit mindig a következő állomáson fedik majd fel QR kódok segítségével, így most kifejezetten szükséges, hogy legyen nálunk feltöltött telefon. Az állomásokon frissítőkre is számíthatunk. A cél pedig az, hogy a pecsétekkel együtt, legkésőbb 23 óráig érjünk vissza a Moxva Kerthez, ahol házibuli hangulat vár majd ránk koccintással, zsíros kenyérrel és egy sörrel vagy egy pohár szörppel. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek