Rendhagyó zenés városnézés részesei lehetünk ezen a szabadtéri színi előadáson

  A Városmajori Szabadtéri Színpad és a Hosszúlépés. Járunk? csapata közösen meghirdetett egy színházi programot, melynek ideje alatt régi és kedvelt slágerek dallamai által kísérve járhatjuk be Budát és Pestet.

  Forrás: Hosszúlépés. Járunk? / Press

  A július 23-ra tervezett Budapest, Te! című ősbemutató egy rendhagyó városnézésnek is beillik, mivel a dalszövegek által megnézhetjük Budapestet éjjel, áltélhetjük az aluljáróérzést, sétát tehetünk az újlipótvárosi szűkös utcákon, bebújhatunk budai zegzugokba. Az est üzenete, hogy ez a mai városunk, galambos, nótás és zenés, kicsit szomogos, kicsit piszkos, de nincs még egy ilyen szép város, ahol a sétahajó lágyan ring a Dunán, és egy régi nótát hoz Budáról át a szél.

  Erről szól ez az ülve és hallgatózva sétáló este, melynek hossza körülbelül 90 perc. Az előadást rendezte Pelsőczy Réka, jegyek pedig még kaphatók korlátozott számban a színház oldalán, ahol ha megadjuk a BUDAPEST50 kuponkódot, akkor féláron szerezhetünk jegyet a műsorra - olvasható a Hosszúlépés sajtóközleményében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek