Kertnyitó, szabadtéri társasjáték-partira várnak mindenkit a Dürerbe

Az új Dürer Kertben ismét megrendezik a Játszóházat, ahol a társasjátékoké lesz a főszerep, főleg azoké, amikkel a szervezők is szívesen eljátszanak órákon keresztül. Vagyis lecsaphatunk olyanokra, amik három percesek, és olyanokra is, amiket 3 óráig kell játszani. Lesznek partijátékok és elmélyülősek, illetve sushis és marsos is. 

Forrás: Játszóház Projekt / Facebook.com

A július 19-re, hétfőre tervezett szabadtéri eseményre a belépés 600 forint a felnőtteknek és 300 a diákoknak, a biztonság kedvéért senki ne felejtse otthon a védettségi igazolványát, vagy az oltást igazoló más dokumentumot - olvasható az eseménynél. Ez elsősorban akkor lesz fontos, ha beugranánk Ignáchoz, a nyúlhoz egy szörpre, borra, sörre, vagy kólára. De mivel nemsokára ez lesz a Játszóház Projekt új bázisa, ezért társasjátékok is várnak majd itt ránk.

A szervezők szerint az érkezők 10 köbméternyi társasjátékból választhatnak majd, és minden vízszintes felületet kihasználhatnak a játékra. Lesznek játékmesterek is, akik segítenek választani és játékszabályt magyarázni. A Játszóház 17 órakor kezdődik és 23 óráig tart, érkezni bármikor lehet, fejlámpát pedig ajánlott hozni, hátha a nagy játszásban ránk esteledne. Ha esik az eső, a parti elmarad - írták az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek