Homokfövenyes tengerpart nyitott fagylaltdesszertekkel és grillételekkel a belvárostól néhány percre

Az új szabadidős teret Budapesten, a BudaParton találjuk. Az oázisban, ahova kiszakadhatunk a nagyvárosból, nappal fürdési lehetőségek várnak az öböl természetes és tiszta vizében, esténként pedig vacsorázhatunk is egy jót a Sho Chill & Grill beach barban, vagy a Mák pop-up street food kocsijánál.

Forrás: Sho Beach / (c)Bertalan Soos

 A visszakanyarodó mellékágnak köszönhetően a Sho Beach-en nem kell tartanunk a nagy sodrástól. Sőt, mivel az öböl a folyásiránnyal ellentétes irányba ágazik le, ezért természetes szűrőként is működik. Vízminőségét egy akkreditált laboratórium rendszeresen méri, a nyugodt fürdést pedig úszómester, mentőcsónak és komplett mentőfelszerelés teszi biztonságossá - olvasható a sajtóközleményben.

Aki a fürdés mellett más szórakozásra is vágyna, az választhatja a SUP-ot vagy az olyan kölcsönözhető
strandjátékok egyikét, mint például a tollas, a kubb, vagy az óriás jenga. A tervek szerint pedig nemsokára lesz vízi hinta és fotófal is.

Ha strand, akkor strandkaja

Ez az új strandon sincsen másként, de azért egy kis csavart bedobtak a tulajdonosok. A már említett grill beach bár minőségi grill ételekkel várja a vendégeket, a MÁK pop-up street food kocsiban pedig azt mutatja meg a séf, hogy miként lehet újragondolni a hekk, a zsíros kenyér vagy a lángos ízeit és textúráit. Desszertnek pedig jöhet egy kis fagylalt a Cloud 9-tól, amiről egy éve a legextrémebb fagylaltos ízkombinációk gyűjtésünkben is írtunk már.

Forrás: Sho Beach / (c)Bertalan Soos

A szabadidős tér nyáron minden nap reggel 10-től este 10-ig várja a vendégeket. Ősztől pedig a grill étterembe lehet majd kilátogatni, illetve a tulajdonosok mini fesztiválokkal, kulturális eseményekkel és akár egy karácsonyi vásárral is készülnek a szezonon kívüli időre. A Sho Beach felnőtt egésznapos belépője hétfőtől csütörtökig 3200 froint, hétvégére pedig 4000 forint. Ha délután (16 óra után) érkezünk akkor 1700 és 2200 forint. Természetesen nyugdíjas, gyermek és családi jegy is váltható, a gasztrojegy pedig, melynek ára 2000 froint, teljes egészében levásárolható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek