Nyáresti sétákra indulhatunk a főváros ismeretlen oldalára ezen a közös sétaprogramon

A hétvégén, július 10-én szombaton ismét megrendezik a Séták Éjszakáját, ahol délutántól késő éjszakáig vezetett séták várják azokat az érdeklődőket, aki szeretnének egy kicsit elveszni a máskor bezárt budapesti kapualjak mögött, és felfedezni a főváros ismeretlen oldalát.

Forrás: Séták Éjszakája / Press

A Hosszúlépés Járunk? csapata ismét összeállt az Imagine Budapesttel, a Budasteppel és a KÉK – Kortárs Építészeti Központtal, hogy együtt számtalan sétával örvendeztesék meg a városi felfedezőket, azokat, akik jobban megismernék a saját otthonukat, környezetüket.

A második Séták Éjszakája programjain a sétavezetők segítségével felfedezhetik majd a metrók és a hidak történeteit, megismerhetik azoknak a helyszíneknek olykor sokkoló titkait, melyeket kifejezetten a világjárványok és a világháború miatt alakítottak ki, de a pesti sör története is központi téma lesz, illetve az is, hogy mit adtak nekünk a rómaiak - olvasható a sajtóközleményben.

Ezeken kívül még számos témában indulnak Budapest rejtett történeteit és helyszíneit megismertető séták július 10-én. A programokra online lehet regisztrálni az esemény honlapján, a séták részletes leírását pedig a szervező partnerek honlapjain és Facebook-oldalaikon lehet megtalálni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek