A napokban minden kerület frissítő kultúrfalatokkal várja

Utcaszínház Rákosmente főterén, zenés lazulás kávé mellett Wekerlén, A másik boltban, kertmozi a Pestújhelyi Közösségi Házban – július 1. és 3. között Budapest valamennyi kerületében frissítő élményeket kínál az első Budapest BonBon – Kultúrfalatok programsorozat - derül ki a szervezők közleményéből.

Forrás: Budapest BonBon

A főváros minden kerületében számos jól ismert és kedvelt találkozási hely akad, amelyek közül ezen a héten, csütörtöktől szombatig jónéhány különleges meglepetéseket kínál. Itt a csütörtök esti vacsora mellett Lóci játszik, ott a péntek reggeli kávénkhoz Vázsonyi János fújja, amott fergeteges társasjátékozás színesíti a szombati családi pihenést.

A Budapest BonBonnal minden budapesti saját lakókörnyezetének örömteli arcát fedezheti fel, és feltöltődve indulhat akár a szomszédos, akár távolabbi kerületek kulturális csemegéinek a megtalálására. A 23 kerületi helyszín és a közreműködők listája az enbudapestem.hu oldalon található. A kezdeményezés a Budapest Brand nZrt. és a kerületi helyszínek összefogásával valósul meg.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek