A kertmozi mellett most már koncertekkel is készül a Városháza díszudvara

A Városháza különleges növényekkel díszített udvarán már eddig is zajlott egy szabad ég alatti program, a kertmozi, ami a júniusi vetítések mellett most egy új programsorozattal bővül, méghozzá zenei eseményekkel - olvasható a Városházi Esték sajtóközleményében.

Voice & Guitar: Micheller Myrtill és Pintér Tibor duóForrás: Városházi Esték / Press

Mivel a szabadtéri eseményeken korlátozott számű ülőhely van, a szervezők nem kérnek védettségi igazolványt. A Budapest Kertmozi következő estéjén, június 25-én a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmet láthatják a nézők 21 órától. A Stork Natasa és Bodó Viktor főszereplésével készült film vetítése ingyenes, de regisztrálni kell rá a Bpkertmozi.hu oldalán. A vetítést a II-es udvaron tartják, belépés 20:30-tól a II-es kapun.

Június 26-án, szombaton 19 órakor a Kolibri Színház alapító igazgatója, Novák János ingyenes szerzői estje várja az érdeklődőket Ady, Kosztolányi és Szép Ernő versekkel, valamint Bornai Szilveszter közreműködésével. A koncert az I-es udvaron lesz, belépés 18:30-tól az I-es kapun.

Júliusban a Budapest Jazz Club közönsége által legjobban kedvelt duó formációk költözne be a Városháza Díszudvarára és minden szombaton koncertet adnak, összesen négy alakalommal. Július 4-én, vasárnap Pocsai Kriszta, a SoLaTi énekesnője, valamint Szakcsi Lakatos Béla zongoraművész műsorával kezdődik a sorozat. Július 10-én szombaton a saját szerzeményeik mellett örökzöld dallamokat szólaltat meg Lilienn és Kónyai Tibor, július 18-án pedig Malek Andrea és állandó zongorista-partnere, Jáger Bandi produkciója lesz hallható. Az utolsó alkalommal, július 24-én szombaton a Voice & Guitar, azaz Micheller Myrtill és Pintér Tibor duója várja a Városháza díszudvarára a nyáresti programok szerelmeseit. A koncertekre a belépő 2.900 forint, mely a rendezvény oldalán keresztül váltható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek