Kiderült, hol lesz a Dürer Kert új helyszíne

A Dürer Kert a Facebookon jelentette be, hogy megtalálta új helyét a XI. kerületi, újbudai Duna-parton, a Kopaszi-gáttal szemben, Hengermalom út és az Öböl utca találkozásánál. Mint írják, szellemiségüket, sokszínűségüket, elkötelezettségüket továbbviszik, és mindent megtesznek azért, hogy a régi Dürer hangulatát is átültessék az új helyre.

Ezen a környéken lesz a Dürer új otthonaForrás: Tambo/commons.wikimedia.org

Mint írják, a Dürer közel két éve keresi a megfelelő helyszínt, amiben nagyon sokan próbáltak önzetlenül, jó szándékkal segíteni, cégek, önkormányzatok, magánszemélyek. Végül az egyik ilyen megkeresés lett az ideális. Az új kert nagyobb lesz, mint az eddigi, és vízparton, közel a természethez helyezkedik el. A két koncertterem minden szempontból meg fog felelni napjaink és a következő évtized elvárásainak, hazai és nemzetközi szinten. 

A posztból megtudjuk, hogy az építkezéssel párhuzamosan a kerthelyiség üzemelni fog, amint meg tudják teremteni a méltó feltételeket. A termek építésével és megnyitásával kapcsolatban folyamatosan osztják meg az új információkat.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek