Újabb rendőri ellenőrzéseket tartottak a tömegközlekedési eszközökön

  A budapesti rendőrök a BKK biztonsági szolgálatának munkatársaival ellenőrizték a 99-es autóbuszt, annak útvonalát, illetve a megállók környékét április 29-én - derül ki a BKK közleményéből.

  Forrás: BKK

  A rendőrök az akció során két főt kábítószerbirtoklás gyanúja miatt mintavétel céljából előállítottak. Maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt négy embert jelentettek fel, egy fővel szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki. Az intézkedésekre nem az autóbuszon, hanem kivétel nélkül a megállókban és azok környékén volt szükség.

  A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve a jövőben további hasonló fokozott ellenőrzések várhatók.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!