Újraindul a Könyvtári Cserepont szolgáltatás

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár weboldalán tájékoztatja az olvasóit arról, hogy a könyvtárak fokozatos újranyitásának első ütemeként április 21-től újraindítja a kölcsönzést átmeneti feltételekkel lehetővé tevő Könyvtári Cserepont szolgáltatását.

A kép illusztrációForrás: Pexels/pixabay.com

A Könyvtári Cserepont szolgáltatást a könyvtárakba való belépés nélkül, ajtón, vagy ablakon keresztül biztosítják. Mivel ez a megoldás nem a legkényelmesebb (előzetes igényleadással és az utcán történő várakozással jár), a szolgáltatást átmeneti lehetőségként kínálják azoknak, akiknek hiányzik a könyvtár újdonságokkal folyamatosan bővülő kínálata. Éppen ezért jelenleg csak azoktól az olvasóktól kérik a korábban kikölcsönzött dokumentumok visszahozását, akik a Könyvtári Cserepontokon egyúttal kölcsönözni is szeretnének.

A könyvtár megszokott távszolgáltatásai, így többek között az adatbázisok otthoni elérése, illetve a Könyvtár otthonról tanulástámogató információs szolgáltatása továbbra is folyamatosan elérhető.

A Könyvtári Cserepontokon beiratkozásra, és a zárvatartás előtt lejárt tagságok hosszabbítására, valamint a tartozások rendezésére is van lehetőség. A szolgáltatásról bővebb információkat és a Cserepontok listáját a könyvtár cikkében találja.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek