Streamelt gyerekkoncert-sorozatot hoz el otthonunkba az A38 Hajó

  November 14-től kezdve, hétvégente tizenhat alkalommal jelentkezik élőben a Hej, Dunáról zenés-mesés sorozat, amit az A38 Hajó Kiállítóteréből és a Panorámastúdióból streamelnek. A hétvégéken összesen 51 koncertet, valamint 34 felolvasást láthatnak a gyerekek és a szülők.

  Forrás: A38 Hajó / Facebook.com

  Műfaji megkötés nincs, így egy rendhagyó crossover programot kapunk a szervezőktől, ami a legkisebb óvodásoktól kezdve az általános iskolás korosztálynak szól – olvasható az esemény Facebook-oldalán, ahova hétről hétre felkerül majd az aktuális hétvégi program. 

  Jelenleg még az előző hétvégi menetrend van fent a Facebook-oldalukon, de a Hajónapló.ma YouTube-csatornáján már kérhetünk értesítést a november 21-i és 22-i programra. A járványügyi helyzet miatt a Hej, Dunáról koncerteket és felolvasásokat közönség nélkül, élőben lehet majd követni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!