Nem mindennapi drónfelvétel készült a budai Vár újjászületett épületeiről

A Nemzeti Hauszmann Program Facebook-oldalán mutatta be a drónfelvételt, amin az újjászületett budai Vár épületei láthatók. Mint írják ezzel a különleges filmmel szeretnék megköszönni, hogy már hatvanezren követik a Budavári Palotanegyed megújulását - adja hírül az octogon.hu.

A budai Vár madártávlatból - illusztrációForrás: Jorge Franganillo/commons.wikimedia.org

„Egy versenydrónnal szinte hozzáérünk a megújult Mátyás kútjához, milliméterekkel suhanunk el az újjáépült Főőrséget díszítő trófeumok mellett, és a Csikós udvar visszaépített ékszerdobozában, a Lovardában is minden részletet megmutatunk a lehető legközelebbről" – olvasható a bejegyzésben.

Így még sosem láthattátok a budai Vár újjászületett épületeit!

Így még sosem láthattátok a budai Vár újjászületett épületeit! Bámulatos felvételekkel, egy különleges filmmel köszönjük meg, hogy már több mint 60 ezren követitek a Budavári Palotanegyed megújulását! Egy versenydrónnal szinte hozzáérünk a megújult Mátyás kútjához, milliméterekkel suhanunk el az újjáépült Főőrséget díszítő trófeumok mellett, és a Csikós udvar visszaépített ékszerdobozában, a Lovardában is minden részletet megmutatunk a lehető legközelebbről. Fogadjátok szeretettel ezt a lenyűgöző filmet!

Közzétette: Nemzeti Hauszmann Program – 2020. november 17., kedd

 

 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek