Online tárlatvezetésre hívja a Szépművészeti Múzeum

A Szépművészeti Múzeum olyan online tárlatvezetésre hívja az érdeklődőket, ami egy vetített prezentációra emlékeztet, de egy élő vezetéshez hasonlóan interaktív lesz. Az Online tárlatvezetés - Dürer kora című program ideje alatt, amit novemberben több alkalommal is megtartanak, a jelentkezők megismerkedhetnek Albrecht Dürerrel, a sokszorosított grafika mesterével, és a kortársakra gyakorolt hatásával – olvasható a Szépművészeti oldalán.

Albrecht Dürer - Der große Triumphwagen / 1522-1526Forrás: Wikipedia.org

A múzeum szakértője összefoglalja majd a festő legfontosabb ismertetőjegyeit, felnagyítja a festmények részleteit, rávilágít az összefüggésekre, chatel, játszik és beszélget majd a közönséggel. Mivel nem a kiállítótérből jelentkezik majd be, ezért még maga a múzeum is kíváncsi, hogy vajon mit gondol majd a közönség erről a tárlatvezetési formáról. 

Akit érdekel a körülbelül 60 perces program, az a múzeum oldalán vásárolhat rá 1000 forintos jegyet. Időpontok közül pedig választhatja a november 17-ét, 18-át, 23., 24. és 25-ét is, hogy párat említsünk. A vezetések délelőtt vagy kora délután kezdődnek. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek