Még lehet jelentkezni az első hulladék fókuszú, városi biciklitúrára

  A Green Guide Budapest október 2-re, péntekre tervezi első tematikus, városi kerékpáros programját, melynek középpontjában a hulladék áll majd. A vezetett bringás túra célja, hogy felhívják a városlakók figyelmét a hulladék kezelésének és hasznosításának fenntartható módjaira – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

  Forrás: Green Guide Budapest / Facebook.com

  A vezetők, a túra állomásain elméleti hátteret és gyakorlati tanácsokat adnak a résztvevőknek ahhoz, hogy a mindennapokban, hogyan tudják a körülöttük lévő szemetet csökkenteni. De a 15 órától 18 óráig meghirdetett programban upcyclingra hangolt üzletek és műhelyek is lesznek, ahova a csapat ellátogat majd.

  A túrán saját kerékpárral lehet részt venni, illetve a benti helyszíneken maszkot kell majd viselni. A gyülekezést 14:45-re írták ki a Szent Gellért térre. A túra döntő része kiépített kerékpárúton, nyugodt városi tempóban halad majd. Regisztrálni a részvételi díj befizetésével lehet, ami 4200 forint.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!