A Vörösmarty téren október végéig, a sütik mellé koncert is jár

  A júniusi újranyitás óta minden hétvégén zongoraszó várja a vendégeket a Gerbeaud-ban, a Vörösmarty téren. A zongorista, Pikács István mellett számos koncertet is tartottak a
  kávéház teraszán, a Budapesti Vonósokon keresztül az olasz áriaestig.

  A kép csak illusztrációForrás: Shutterstock.com

  Szeptember utolsó hétvégéjén és október elején viszont a jazz zenéé lesz a főszerep. Szeptember 27-én a fiatal The Coquette Jazz Band lép a Petit Gerbeaud képzeletbeli színpadjára. A zenekar szerepelt már olyan vezető fesztiválokon, mint a bécsi Jazzland, a genti Upside Down, a Maribor SF, az Amsterdam LX, a Brussels LX vagy a magyarországi Jazz Capital Festival.

  Őket követi október 3-án Hajdu Klára és Szakonyi Milán, akik 16 órától adnak koncertet a sütik mellé. Október 10-én pedig a stílusok között kalandozó, mindig megújuló Petruska lép majd fel. A koncerten akusztikus trió formában jelennek meg, Sárközi Dina énekesnő társaságában - olvasható a sajtóközleményben.

  Az egy hónapos koncertsorozat záróeseményét október 17-re tervezik, de a meglepetés együttes nevét még nem közölték. A szervezők szerint arra a jövő héten derül fény, és az esemény Facebook oldalán hirdetik majd ki, ahol a teljes program és a sütemény lista is megtalálható.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!