Tizennyolc csivava a látogatók közé, és már kezdődhet is az utcapiknik

 A tavalyi két piknik sikere után, szeptember 19-én újra megrendezik az "együtt PLACC" ünnepet, ami a Frankel Leó utcára költöztet egy kutyusokkal, zenével, könyvekkel, kézműves mütyűrökkel és finom kajákkal teli pikniket.

A rendezvényen sokfajta, jólnevelt kutyával találkozhatnak a látogatókForrás: együtt PLACC / Facebook.com

A rendezvény alatt, egy napra a figyelem középpontjába kerül a Frankel Leó utca, karöltve az EB OVO egyesülettel, valamint utcazenészekkel, táncosokkal, és a PLACC vásárok hazai tervezőivel, alkotóival, művészeivel - olvasható az esemény Facebook oldalán.

Az ingyenesen látogatható, kutya-, ember- és családbarát piknikre kitelepül majd a KicsiZso Reggeliző Kávézó, ami ismét beizzítja a Hibachi Grillt és süt zöldfűszeres marhakolbászt, ami mellé fahéjas dijoni mustár és langyos burgonyasaláta jár; desszertként pedig portugál krémes.

A kiállítók közül már jelezte, hogy ott lesz valahol a Margit krt. és a Bem József tér közti szakaszon a BEGiN Handmade, az ukmukFUKSZ stand és az EB OVO egyesület is, akikhez lehet menni kutyust simogatni, illetve kutyatartási segítséget és tippeket kérni.

A rendezvény 12 órakor kezdődik és 20 óráig tart, ha pedig aznap esne az eső, akkor egy héttel később, szeptember 26-án tartják meg az esőnapot. A szervezők kérése, hogy mindenki viseljen majd maszkot annak ellenére, hogy kültéren lesznek a programok. És a szükséges távolságot is tartsák majd be a látogatók – erre az EB OVO egyesület kitalálta a fent látható útmutatót is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek