A vásár, ahol kilépnek az online világból a #vegyélhazait csoport alkotói

  #vegyélhazait kezdeményezés, amelynek a Facebook-on már saját rajongótábora és törzsvásárlói köre van, azért indult el, hogy segítsen összefogni és támogatni a hazai márkákat, kézműveseket, divatot, művészeket és a gasztroéletet. Eddig azonban csak online lehetett megszemlélni a termékeket, és a készítőkről is csak a nevüket tudtuk.

  Forrás: Vegyélhazait / Facebook.com

  A szervezőcsapat azonban elérkezettnek látta az időt, és elindították a #vegyélhazait vásársorozatot, aminek az első állomása Budapest lesz. A vásárt, ahol személyesen is találkozhatnak a bejelentkező alkotók és vásárlók, szeptember 11-én és 12-én tartják a Mammut 2 bevásárlóközpont első emeletén. 

  Az esemény Facebook-oldala szerint akadnak még üres kiállítói helyek, így aki termékeivel szeretne megjelenni az első vásáron, az még jelentkezhet asztalért. A vásáron lesznek kerámiák, táskák, ruhák, festmények, fotók és ékszerek is. A következő vásárnapot pedig Nyíregyházán tartják majd szeptember 25-én, amelyre szintén lehet már jelentkezni kiállítónak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!