Nemsokára nyit a főváros első zero waste házhozszállítással működő bisztrója

A járvány ideje alatt sok befektető és álmodozó arra koncentrált, hogy a korlátozások után meg tudja valósítani az álmát, és megnyithassa saját üzletét, kávézóját, bisztróját. A kényszerpihenő ideje alatt felújítottak, dekoráltak, beszerezték a szükséges hozzávalókat a kezdéshez.

Forrás: Sejribizli / Facebook.com

A Falk Miksa utcában nemsokára nyitó Sejribizli megálmodói is így tettek. Elmondásuk szerint több hónap lázas előkészület után végre megnyitják Budapest első zero waste házhozszállítással működő szezonális bisztróját és kávézóját.

A Sejribizli vállalkozást két család álmodta meg és hozta össze. Így nem csupán egy újabb helyszínről van szó, hanem egy kulturális-gasztronómiai élményről, ahol a tulajdonosok különös hangsúlyt fektetnek a fenntarthatóbb, környezettudatosabb vendéglátás kialakítására – olvasható a Sejribizli Facebook oldalán.

A hivatalos megnyitó, ahol kiderül majd minden a zero waste hozzáállásukról is, szeptember 18-án lesz. Ide várnak mindenkit, aki kíváncsi az új bisztró koncepciójára. Közben meg lehet majd kóstolni a konyhából érkező finomságokat, ki lehet próbálni a frissítőket és tanúi lehetnek az ünnepélyes szalagátvágásnak is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek