Ismét csobbanhatunk szombattól Budapest legolcsóbb gyógyfürdőjében

Ahogy a koronavírus-járvány miatt elrendelt általános veszélyhelyzetet visszavonták június közepén, úgy nyíltak újra egymás után a vidéki, illetve a budapesti strand- és gyógyfürdőink. A legrfrissebb hírek szerint augusztus 1-jén a Dandár Gyógyfürdő is újranyitja kapuit, szeptember 1-jétől pedig már a Gellért-fürdő is várja vendégeit.

A Budapest Gyógyfürdői és Hévízei Zrt. tájékoztatója szerint a budapesti Dandár Gyógyfürdőben ismét teljes szolgáltatással várják a pihenni, gyógyulni vágyókat, akik a beltéri és a kültéri medencéket is ismét birtokba vehetik.

A Dandár gyógyfürdő szombattól várja ismét a vendégeket.Forrás: budapestgyogyfurdoi.hu

A korábbi tervek még július 15-i nyitásról szóltak, a Dandár pedig már a főváros nyolcadik fürdőhelye, amely a vírusjárvány miatti kényszerszünet után újranyit. A különböző egységek korábbi újranyitásáról ebben a cikkünkben talál bővebb összefoglalót.

A szeptember elsején újranyitó Gellért-fürdőben pedig a hullámmedencén kívül ismét minden más szolgáltatást igénybe vehetnek a látogatók. Mindkét budapesti gyógyfürdő 9 és 19 óra között lesz nyitva a hét minden napján.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek