Magyar Termék Nagydíjat kapott a Dandár fürdő

  Magyar Termék Nagydíjat kapott a Dandár fürdő

  Szeptember 6-án 19. alkalommal adták át a Magyar Termék NagydíjŸ kitüntetéseket. A pályázat célja idén is az volt, hogy elismerje és díjazza a kiváló minőségű Magyarországon gyártott, és forgalmazott termékeket, szolgáltatásokat, elősegítse a minőségtudatos szemléletet, valamint hogy a gyártók, termelők és szolgáltatók ösztönzésével emelje a fogyasztóvédelem általános szintjét. A díjat a Dandár Gyógyfürdő is megkapta. A díjazott 66 termék teljes listáját a www.termeknagydij.hu oldalon találja.

  Iványi Orsolya / Travelo

   Az 1930-ban átadott fürdőbe 1978-ig tartálykocsival szállították a gyógyvizet a Széchenyi fürdőből. Azóta saját kútja van, nagyon jó minőségű gyógyvízzel. Ebben az évben a teljes felújítást követően gyógyfürdőként helyezték ismét üzembe. A 3 beltéri medencéből álló fürdő többféle szolgáltatással várja vendégeit: társas termálfürdő, kádfürdő, víz alatti vízsugármasszázs, orvosi masszázs, frissítő masszázs, lábápolás és szauna - olvasható a Budapest Gyógyfürdői Zrt. közleményében.

  Iványi Orsolya / Travelo

   A 2014. évi átalakításokkal tovább bővültek a fürdő szolgáltatásai, amelyeket az egy medenceteres, zárt téren kívül a fürdő korábban kihasználatlan területein, az udvaron és a pinceszinten alakítottak ki. A pince egy kisebb wellness részleggé változott, amelyben szauna, gőzkamra, merülő medence és pihenő is helyet kapott. A korábban elfeledett udvaron két, élményelemekkel ellátott, 36-38 ºC-os hőmérsékletű termálmedencét építettek. 2015 nyarán pedig felújították a belső termál medence részleget is.

  A fürdőt 2015-ben közel 120 000 vendég kereste fel, 45%-kal többen az azt megelőző évhez képest. A Dandár fürdőben két évvel ezelőtt jártunk utoljára, tapasztalatainkról itt olvashat.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!