A dzsungelen át, egészen Van Gogh képeibe rohanhatunk ezen a mozis hétvégén

Rengeteg szabadtéri mozis programról hallottunk az elmúlt hetekben, de a Kopaszi-gáton ez lesz az első ilyen alkalom idén. A programra, melyet a figyelmükbe ajánlunk ezen a hétvégén, július 30. és augusztus 1. között kerül sor. Az érdeklődőket egy ingyenes mozipiknik várja a BudaParton, a Duna partján!

Jumanji: The next levelForrás: Frank Masi - © 2019 CTMG, Inc. / Sony Pictures Entertainment Inc. / imdb.com

A vetítések a naplementét követően, sötétedés után kezdődnek 21 órakor, kivéve a szombati este utolsó festmény-filmjét, ami 23 órakor kezdődik majd. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik, és egy hideg frissítő is jár majd a piknikezőknek a készlet erejéig. 

Július 30-án csütörtökön az első film a Vadon Világ: Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában című alkotás lesz. Július 31-én az elmúlt évek egyik legkedveltebb musical filmjét, a Mamma Mia! első részét nézheti meg a közönség, augusztus elsején 21 órától pedig a Jumanji: Következő szint kerül műsorra. Ezt követi 23 órától a már említett animációs film, amit az első olajfestmény-filmnek is neveznek.

 Az Oscar-díjra is jelölt 2017-es Loving Vincent című alkotásra nem árt ha csomagol magának az ember jó pár papírzsebkendőt. Tapasztalatból ajánljuk. A kész művet 100 művész alkotta meg azzal, hogy elkészített 65 000 kézzel festett jelenetet, amit aztán digitalizáltak és mozgóképpé szerkesztettek. A képsorok láttán a híres festő fejében járhatunk egy időre, ahol együtt keveregnek nappalok és éjszakák, boldogság, gyász és extázis. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek