Kalandor természetű nézőket várnak egy budapesti erdőben játszódó, ingyenes színházi előadásra

  Rendhagyó helyen, különleges előadásra invitálja a nézőket az Amargant Színházi Műhely és Ferencváros Önkormányzata, amely a VIHAR? című darabot mutatja be. Az Amargant Színházi Műhely csapata egy évet munkálkodott ezen az előadáson, térspecifikus Shakespeare-szerű jeleneteivel a természet és az ember kapcsolatát vizsgálja. A kutatómunka lezártával idén a Kiserdőben mutatják be előadásukat a kalandor természetű nézők előtt.

  Nem mindennapi élmény lehet egy erdőben játszódó előadást megnézni, ráadásul ingyenForrás: Plakát, design: Fodor Kata/https://www.ferencvaros.hu/

  A 120 perces helyspecifikus színházi előadás a 9. kerület szélén, a Határ út metrómegállótól nem messze, a Kiserdőben a focipálya melletti nagymezőn lesz. William Shakespeare: Vihar című színművének ötlete nyomán, illetve József Attila, Egill Skallagrímsson, Weiner Sennyey Tibor és a társulat szövegeinek felhasználásával írta és rendezte: Ilyés Lénárd. 

  A történet szerint Prosperót, Milánó hercegét öccse elárulja és Nápoly királyának segítségével elüldözi trónjáról. Prospero a lányával, Mirandával együtt egy tutajjal kényszerül menekülni a nyílt tengeren. Az úton egy sziget bukkan fel. Titokzatos lények: egy boszorkány, egy vadember és egy erdei tündér lakják. 

  Szereplők:
  Ariel - Fodor Kata
  Miranda - Lányi Nicolette
  Ferdinánd/Alonso - Vida Zsolt
  Sycorax - Markos Szilvia
  Calibán/Sebastian - Kukovecz Ákos
  Stephano/Antonio - K. Horváth Benjámin
  Trinculo/Gonzalo - Aczél Tulián

  Az előadás időpontja: augusztus 2. vasárnap 18:00 óra, esőnap: augusztus 16. vasárnap 18:00 óra. Az előadás 16 éven felülieknek ajánlott. Ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva tehetnek meg. További információkat a ferencvaros. hu weboldalán, illetve az esemény Facebook oldalán találhatnak. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!