A Séták Éjszakáján elmerülhet a nyáresti főváros szépségeiben

Az első alkalom sikere után július 25-én, szombaton a Hosszúlépés csapata a Magyar Sétaszövetséget alkotó Imagine Budapest és a Budastep csapatával együtt ismét megrendezi a Séták Éjszakáját, sőt, Budapesten kívül ezúttal Debrecenben, Keszthelyen és Veszprémben is tartanak sétákat – derül ki az esemény Facebook-oldaláról.

A kép illusztrációForrás: iris Vallejo/pixabay.com

Az érdeklődők késő délutántól éjfélnél is tovább járhatják a városok utcáit, és egyetlen nap alatt akár három sétán is elmerülhetnek az éjszakában úgy, ahogyan talán még sosem tették. A résztvevők között most 3 darab, kétszemélyes vacsorát is kisorsolnak, amit a Normafa Delikátban, a Hosszúlépés bisztrójában költhetnek el, emellett 3 városi sétás ajándéktárgyakból álló csomag is gazdára talál az ImagineBudapest és a Hosszúlépés jóvoltából.

A sétákra a szervezők, a Budastep, az ImagineBudapest vagy a Hosszúlépés. Járunk? oldalán lehet jelentkezni. A Budastep programjában Gellérthegyi futballmesék, Nyáresti Budai Borkorzó, Színes Erzsébetvárosi tűzfalak szerepelnek, emellett Zugligetbe is "belezúghatnak" a vezetett túrán.

A Hosszúlépés. Járunk? csapata A baglyok nem azok..., az Ablak a világra, a Bauhaus fordulat, a Bűnös város, a Csak pontosan, szépen, az Egyetem az erdő szélén, a Láthatatlan szépség, a Pillérek és pilonok- rakparti különkiadás, és a Szenvedély és technika című sétákkal várja a látogatókat.

Az ImagineBudapest kínálatában a Párisi Udvar - álom luxuskivitelben, Azt beszélik a városban - bűnügyi történetek, Budapesti szeszhatározó - szívderítő italtörténeti séta, Fények és árnyak - esti séta a Várnegyedben, Gellérthegy - kilátáson innen és túl, Hogy éltetek Ti? - irodalomtörténeti séta Budán, Mindörökké Normafa! - piknik, rétes, romantika, Távolról és testközelből - Ybl a Duna-parton, Titkos kertek és terek a belvárosban, Tudásszomjoltó - rapid randi Budapesttel, Városi kódfejtés - palotasztorik az Andrássy útról, Vászon a város - rapid randi Budapesttel című sétákon ismerkedhetünk meg közelebbről a várossal. A vidéki séták listáját az esemény Facebook-oldalán láthatják.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek