Chill hangulatra és ingyenes sportprogramokra találunk a tetőkertben

A Westend oldalán találtuk a hírt, miszerint július 3-tól augusztus 15-ig, hétfő kivételével minden nap frissítő edzésekkel, neves instruktorokkal, chill hangulattal és minden porcikát átmozgató programokkal várják az érdeklődőket a Tetőkertben. A részvétel ingyenes, de aki részt szeretne venni valamelyik órán, annak aktiválnia kell a Westend applikáció „Jutalmak" menüpontjában található „Sport" kupont.

IllusztrációForrás: Shutterstock.com

Ha ezt megtettük, akkor részt vehetünk a keddtől péntekig 18:00 vagy 18:30-as kezdéssel megtartott edzéseken, vagy a szombat vasárnapi délelőtti sportórákon. A szervezők naponta más és más edzésekkel készülnek neves instruktoraink közreműködésével. Formálhatjuk az alakunkat Béres Alexandrával és Rubint Rékával, jógázhatunk Diószegi Ádámmal, valamint erősíthetünk Katus Attilával!

A sportórák előtt használhatjuk az öltözőfülkéket és zárható öltözőszekrényeket, de az adott órához szükséges eszközöket, például a jógaszőnyeget nekünk kell vinnünk. A járványhelyzetre való tekintettel zuhanyzási lehetőség most nem lesz az órák után – írták az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek