Chill hangulatra és ingyenes sportprogramokra találunk a tetőkertben

  A Westend oldalán találtuk a hírt, miszerint július 3-tól augusztus 15-ig, hétfő kivételével minden nap frissítő edzésekkel, neves instruktorokkal, chill hangulattal és minden porcikát átmozgató programokkal várják az érdeklődőket a Tetőkertben. A részvétel ingyenes, de aki részt szeretne venni valamelyik órán, annak aktiválnia kell a Westend applikáció „Jutalmak" menüpontjában található „Sport" kupont.

  IllusztrációForrás: Shutterstock.com

  Ha ezt megtettük, akkor részt vehetünk a keddtől péntekig 18:00 vagy 18:30-as kezdéssel megtartott edzéseken, vagy a szombat vasárnapi délelőtti sportórákon. A szervezők naponta más és más edzésekkel készülnek neves instruktoraink közreműködésével. Formálhatjuk az alakunkat Béres Alexandrával és Rubint Rékával, jógázhatunk Diószegi Ádámmal, valamint erősíthetünk Katus Attilával!

  A sportórák előtt használhatjuk az öltözőfülkéket és zárható öltözőszekrényeket, de az adott órához szükséges eszközöket, például a jógaszőnyeget nekünk kell vinnünk. A járványhelyzetre való tekintettel zuhanyzási lehetőség most nem lesz az órák után – írták az oldalon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!