Kár lenne kihagyni: 177 étterem vár kedvezményes áron az Országos Étterem Héten

A jubileumi, 25. alkalmat ünnepelve tavasszal a szokásosnál hosszabb ideig várja majd a vendégeket az Országos Étterem Hét rendezvény. Március 7. és 24. között országszerte 177 étterem fix, rendkívül előnyös árú, válogatott menüsorokkal, izgalmas fogásokkal és alapanyagokkal verseng a vendégek kegyeiért. A Top kategória 5.900 Ft-tól, a Prémium kategória 7.900 Ft-tól, az Exkluzív kategória 9.900 Ft-tól kínál 3 fogásos menüsorokat. 

Forrás: DiningCity étteremajánló/etteremhet.hu

Több mint egy évtizede, a DiningCity Országos Étterem Hét rendezvény indulásakor még csak 26 étterem vett részt a programban, tavaly ősszel már több mint 160 vendéglátóhely mutatta meg magát. Az idei rendezvényen minden eddiginél több vendéglátóhely vesz részt: Budapesten és vidéken összesen 177 étterem várja majd a vendégeket, tudtuk meg a DiningCity étteremajánló sajtóközleményéből.

A résztvevők között ott vannak a legelismertebb éttermi rangsorok listás helyezettjei, így például Budapesten öt Michelin-ajánlással rendelkező étterem, vidéken pedig kettő: a Costes Downtown, a Flava Kitchen, a Hoppá Bisztró, a Mák Bisztró és a Spago by Wolfgang Puck, valamint a Lokal47 Kéthelyről és a Macok bisztró Egerből.

Az idei tavaszi kínálat a rendezvény hagyományainak megfelelően rendkívül gazdag: az induló éttermek a magyar mellett az indiai, thai, japán, libanoni, grúz, mexikói, francia vagy az olasz konyhát is reprezentálják. A vendégeket megnyerni hivatott, gondosan megkomponált menüsorok fogásai az alapanyagok felhasználásában is a különlegességre törekszenek: ezek között szerepel például dámszarvas, vaddisznó, Angus bélszín, borjúláb, bárány, kacsa- és libamáj, fácán, homár, rája, ördöghal, békacomb, polip, tintahal, csiga és szarvasgomba. A séfek nem feledkeznek meg a glutén- vagy laktózérzékeny, a szénhidrátot kerülő, vagy a vegán vendégekről sem.

Forrás: DiningCity étteremajánló/etteremhet.hu

Azok, akik szívesen megismerkednének egy-egy új, számukra még ismeretlen étteremmel a barátságos árú menüsorok révén, vagy egy már általuk kedvelt helyen szeretnének elkölteni egy jó hangulatú ebédet, vacsorát kivételesen előnyös áron már foglalhatnak asztalt a www.etteremhet.hu oldalon. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek