Borsos foglalót kell fizetni ezentúl ebben a 3 Michelin-csillagos étteremben

Már a foglaláskor mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a németországi Perlben található Victor's Residenz-Hotel Schloss Berg híres éttermében akar enni. Az új foglalási rendszer értelmében személyenként 250 euró (kb. 93 ezer forint) foglalót kell kifizetni hitelkártyával – írja a turizmus.com.

Szokatlan grúz ünnep, tavasz Drezdában, filmfesztivál Berlinben - a legjobb képekkel jövünk.Forrás:Victor’s Fine Dining by Christian Bau Facebook oldala

A három Michelin-csillagos Victor's Fine Dining by Christian Bau séfje a szálloda hírlevelében jelentette be az új rendszert, amivel arra a jelenségre reagálnak, hogy a vendégek egyre gyakrabban nem jelennek meg a lefoglalt időpontban.

Az étterem lehetőséget ad az ingyenes lemondásra, amennyiben legkésőbb öt munkanappal az adott időpont előtt jelzik. A befizetett összeg ebben az esetben letétbe kerül, és egy új foglalásnál felhasználható. A később történő lemondás esetén, az étterem megpróbálja átadni az asztalt a várólistán szereplő vendégeknek. Ha ez nem sikerül, akkor a foglalóból fedezi a lemondás miatt felmerült költségek egy részét.

A három Michelin-csillagos étteremben rendhagyó kulináris élvezetek várják az ínyenceketForrás: Forrás:Victor’s Fine Dining by Christian Bau Facebook oldala

A várólista nem véletlen, ugyanis az étterem a tavaly novemberben megjelent La Liste új ranglistáján a világ ezer legjobb étterme közül a második helyre sorolta a Christian Bau által vitt éttermet.

A világhírű Christian Bau séf az ételek tálalását is gondosan megterveziForrás:Victor’s Fine Dining by Christian Bau Facebook oldala

Aki nem utazna ilyen messzire egy felejthetetlen Michelin-csillagos fogásért, az Budapesten 11 étterem közül válogathat.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek