Hagymás-véres csiga is kapható a menő budapesti Michelin-csillagos étterem új pékségében

A történet a karantén idején indult, amikor az éttermek nem fogadhattak vendégeket, így a Salt Budapest csapata az éttermen belül egy kis csemegboltot hozott létre. Ebben Tóth Szilárd, a hely séfjének kenyerei és mindenféle péksütemények és finomságok voltak kaphatók. Mióta azonban újra megnyitott az étterem és bezárt a delikátesz, sok vendég érdeklődőtt, hol van lehetőségük újra hozzájutni a Salt és Szilárd pékáruihoz, írja a psmagazin.hu

Forrás: Facebook/Salt bakery

 A Michelin-csillagos hely tehát nyitott egy pékséget Salt Bakery néven a közelmúltban Budán, a Tárogató úton. A bolt egyelőre pop up-ként üzemel, amíg a belső tér és a kínálat el nem éri végleges formáját, remélhetőleg jövő tavasszal. Az üzlet belső kialakítása a skandináv minimalizmust és az otthonosság elemeit ötvözi.

Forrás: Facebook/Salt bakery

A pékség kínálatában megtaláljuk a Salt Budapestből ismert félbarna kenyeret, teljes kiőrlésű kenyereket, valamint rozs és zao kenyereket is. Emellett levelestésztából készült péksütik is sorakoznak polcaikon köztük olyan különlegességekkel, mint a hagymás-véres csiga.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek