Elképesztően elegáns lett Magyarország első, most megújult McDonald's étterme

Idén júniusban a vg.hu is beszámolt arról, hogy bezár a legrégebbi magyar McDonald's a Régi posta utcában, hogy 35. születésnapja alkalmából újjászülessen. A Magyar Építők pedig most hírül adta, hogy a világ talán legelegánsabb éttermét varázsolták belőle. A beltérben a fekete és az arany szín dominál, melyek eleganciát és luxust kölcsönöznek a térnek.

Ahogy írják, az ausztrál Landini dizájn stúdió és Sass Géza magyar belsőépítész tervező közös munkájaként létrejött enteriőrben visszaköszön az étterem külsejének elegáns kőborítása, ugyanis az asztalok nemcsak valódi fából, hanem gránitból készültek, hasonlóképpen a kiszolgáló pult oldalfalához. Az exkluzív megjelenés a lámpaburkolatokra is kiterjedt, amelyeket rézből készítettek. Ez az anyaghasználat teljesen egyedi a „Meki" világában, még nemzetközi viszonylatban is. A réz, mint alapanyag, emellett az álmennyezet és a pillérburkolat berakásaiban is visszaköszön.

Régi posta utcai McDonald's, BudapestForrás: Magyar Építők

Az étteremben a Régi Posta és az Aranykéz utca sarkán olyan egyedi, jellegzetes felülős elemet is kialakítottak, amely a világon is csak egy-két McDonald's-ban található meg.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek