Ebben a városunkban nyitotta meg 99. éttermét a McDonald's

Zalaegerszegen nyitotta meg 1 híján 100. magyarországi éttermét a McDonald's, amelynek jelenleg további hat településen épülnek új egységei – tájékoztatta az étteremlánc kommunikációs ügynöksége az MTI-t.

Eddig 99 McDonald's épült országszerte, de hamarosan újabb 6 nyílikForrás: Vijaya narasimha/Pixabay

A zalai megyeszékhelyen megnyitott második, több száz millió forintos beruházással kialakított McDonald's étteremben 70 új dolgozót foglalkoztatnak, az akadálymentesített vendégtérben 90, a teraszon további 31 ülőhelyet biztosítanak a vendégeknek.

A magyarországi McDonald's 2019-ben kezdte meg növekedési stratégiájának megvalósítását, amelynek két pillére az új éttermek nyitása, valamint a meglévő éttermek átalakítása a "Jövő Élménye" koncepció jegyében. A most megnyitott zalaegerszegi egységgel együtt már 10 új éttermet adtak át azóta, de

jelenleg Pécsett, Velencén, Egerben, Szombathelyen, Baján és Kistarcsán is folynak újabb egységek építési munkálatai.

Égi Zsolt, a Progress Étteremhálózat Kft. ügyvezetője azt jelezte, hogy az autósok kiszolgálását is lehetővé tévő új zalaegerszegi étterem megnyitása alkalmából a vállalat támogatja a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány munkáját, írja az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek