Egészen új ötlettel állt elő a McDonald's: a vendégeknek kell összeállítaniuk a hamburgerüket

A McDonald's új menüvel áll elő, amelyben megalkották a „Land, Air & Sea"  fantázianevű hamburgert. A gyorsétteremlánc közölte, hogy a szendvics alkotóelemeit külön árulják majd, és a vásárlóknak maguknak kell összeállítaniuk a burgereiket – olvasható a The Guardian cikkében.

A portói McDonald's emblémájaForrás: Marco Varisco from Albany/Wikimedia Commons

A gyorsétteremlánc január 31-től kezdődően árulja új szendvicsét, amely a Big Mac, a Filet-O-Fish és a Crunchy Doublet ötvözéséből készül. A burgerben egyszerre megtalálható lesz a csirke, a hal, és a marhahús dupla sajttal kombinálva. A szendvics hozzávalóit külön-külön árulják majd, és ezekből a vendégeknek maguknak kell kicsomagolni, összeállítaniuk a hamburgerüket. 

A McDonalds bejelentésére több ezren reagáltak az interneten, a legtöbben közölük felháborodásukat fejezték ki. Többen kritikájukat fejezték ki a magas kalóriatartalmú szendviccsel szemben, mondván, érdemes lenne egy koleszterin-tesztet is mellé tenniük.

Egy másik kommentelő hasonlóan vélekedett: "Ez az 1330 kalóriás burger 69 gramm zsírt,19 gramm cukrot, 2150 milligramm nátriumot, 123 gramm összes szénhidrátot és 160 milligramm koleszterint tartalmaz, vagyis a 2000 kalóriás diétán alapuló napi érték 53 százalékát. És egyébként is mi értelme van ha magunknak kell összeállítani a szendvicset?!"

A rivális Wendy's étteremlánc a Twitteren ezt írta: „Tudják, hogy ezek sajtburgerek, és nem egy szórakoztató központ az IKEA-tól, ugye?"

Kíváncsian várjuk, hogy valójában sikert arat-e az új hambuger, ami hamarosan kiderül.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek