Érkezik az Őszi Etyeki Piknik - Teletöltve minden jóval!

A hétvégére kellemes őszi időt, szombatra szép napsütést, vasárnapra egy kis esőt jósol a Köpönyeg.hu, így nem állhat az Őszi Etyeki Piknik útjába semmi, amit október 14-15-re terveznek Budapest szőlőskertjébe.

Forrás: Őszi Etyeki Piknik / Press

Amint a közleményben írták, a nyitott pincék között sétálva idén is nyugodtan elveszhetünk a különleges borok, pezsgők, kistermelői és kézműves termékek, valamint a jobbnál jobb falatok sűrűjében. Azon se lepődjön meg senki, ha a pincék közt andalogva egy zenés mulatságba botlik, ugyanis a muzsika az idei rendezvénynek is elválaszthatatlan része lesz.

Az Etyekin Pikniken 21 helyszín közül választhatunk, és mindegyik változatos étel- és italkínálattal, valamint egyedi programmal várja majd a vendégeket. A klasszikus és hagyományos ételek mellett lesz streetfood is, különböző mártogatós krémek és kemencében sült eledelek, valamint az elmaradhatatlan etyeki sonka- és sajttálak.

A borok mellett lehet majd kóstolni házi készítésű szörpöket, nyerspezsgőket, kézműves sört és brandyt is. Aki kicsit aktívabb élményre vágyik, az több helyen talál élő- és elektronikus zenét a szőlődombok aljában, de lesz sajtműhelyes tárlatvezetés és vezetett kóstolós pincetúra is, sőt még élményszüreten is részt vehetünk traktoros felvezetéssel, pálinkás köszöntéssel, kézi szedéssel és mustkészítéssel.

Forrás: Őszi Etyeki Piknik / Press

Ha jelentkezni szeretnétek valamelyik programra, vagy tudni akarjátok, hogy kedvenc helyszínetek milyen finomságokkal jelentkezik a hétvégén, akkor látogassatok el az etyekipiknik.hu oldalra, ahol minden fontos információt megtaláltok, óráról órára lebontva.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek