Egy rendőrbódéban nyílt meg a világ legkisebb whiskey bárja

Amint a Facebook-oldalukon is írták, a Cask 88 nevű helyi lepárló augusztus 5-én nyitotta mega a világ legkisebb whiskey bárját, és egy hónapon keresztül várja a kíváncsi és whiskey szerető vendégeket. De a kis bárba nem lehet csak úgy beülni. A minden nap 12-től 19 óráig nyitva tartó rendőri bódéba időpontot kell foglalni online - a tulajdonsok kérése szerint maximum 10 percre, mivel nagyon sok az érdeklődő.

Forrás: Cask 88 / Facebook.com

A bár egyébként az Edinburgh Fringe Fesztivál idejére nyitott meg és a Princes Streeten található,  a Hope Street és Shandwick Place sarkán bújik meg. Bár nem annyira bújkál, mivel fekete-arany dizájnja jócskán kiemeli a tömegből, ahogy a "világ legmagasabb" bartendere is, akit sikerült a tulajdonsoknak leszerződtetnie a világ legkisebb bárjába.

Az ismertető szerint, aki időpontot foglal, az ingyenesen kóstolhatja meg a bárban kiválasztott italt. A pénzbevétel pedig a helyben kapható mechandise-ból folyik be. 

Még egy plusz pont a bárnak, hogy poharai ehető anyagból készültek (nem gluténmentesek), így járulva hozzá a Fringe fesztivál fenntartható működéséhez.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek