Medvehagymás, piknikezős húsvétolásra hív a Csehi-hegy

A Facebook-programok között keresgetve találtunk rá erre a jó hosszú című - Böjtös Húsvéti Csehi Csodás Hegyi Piknik - avagy falusi vendégasztal, ahogy mi kínáljuk –  programra, de olyan hívogató volt a leírása, hogy megosztjuk.

Egy kis ízelítő a piknikkosárbólForrás: @csehicsodas / Facebook.com

A Szombathely közelében lévő Csehi település változatos kikapcsolódási lehetőségeket kínál, és ezek közül jó párat bele is sűrített ebbe az április 16-i programba, ami a húsvét, a tavaszi hegyi virágok és a medvehagyma jegyében telik majd.

A leírás szerint 11 órakor lesz a találkozó találkozó Csehiben, ahol egy félórás településnéző túrán vehetünk részt. Utána 11:30-kor felpattanhatunk a traktorok pótkocsijaira, amikkel felmegyünk a Csehi-hegyre a tavaszi virágokhoz és a medvehagymához.

Ha valaki előzetesen igényelt helyi kistermelői ízekkel megtömött piknikkosarat, az 12:15-kor kézhez kapja őket, és leheveredhet a szalmabálás piknikhelyen. Természetesen a túra nem kötelező feltétele a piknikkosár rendelése, saját finomságokkal is lehet érkezni. De miközben falatozunk, kis turnusokban lesz rövid hegyismereti séta, medvehagyma-túra, hegyivirágozás, selfie a traktorral, nyuszisimogató, dobóverseny és húsvéti játékok - írták az eseménynél.

A traktorok 14 órakor indulnak vissza a kiindulási pontra. A szervezők a bő 3,5 órás programra várják családok, baráti társaságok, a „hegyi érzés" iránt érdeklődők jelentkezését, de nem árt sietni, mert telnek be a helyek. A tematikus túrákra kis létszámú csoportokat indítanak, hogy a környezet nyugalmát, csendjét, szabadságát mindenki élvezni tudja!

Helyeket a csehicsodas@gmail.com e-mail címen, privát messenger-üzenetben vagy a 06306412090-es telefonszámon lehet foglalni. A program részvételi díjja felnőtteknek 3500 forint, gyerekeknek 2500 forint (14 éves korig), ami tartalmazza a traktoros pótkocsis utazást oda-vissza és az ismertetett teljes program költségét. A részvételi díj nem tartalmazza a piknikkosár árát, amelyet előzetesen lehet igényelni magyaros és gyümölcsös tartalommal. De amint írtuk már, a piknikkosár igénylése nem feltétele a részvételnek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek