Már lehet asztalt foglalni az Étterem Hétre

Szerdán, vagyis március 2-án elindult az asztalfoglalás a tavaszi Étterem Hétre; a március 17. és március 27. közé tervezett 11 napos esemény ideje alatt ezúttal is fix áron kínálja 3 fogásos menüsorát több mint 110 magyarországi étterem - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Gundel étterem is részt vesz a programbanFotó: Szabó Gábor/Travelo

A márciusi eseményhez az egész ország területéről 110 étterem csatlakozott, melyek 3 fogásos menüsort kínálnak. Az árak a korábbiakhoz képest változatlanok, a vendégek 3 900 forintos top, 4 900 forintos prémium vagy 5 900 forintos exkluzív kategóriákban élvezhetik az ételsorokat.

Mint írják, a foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre. A foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát. (De tapasztalatunk szerint még azért el lehet csípni egy-két jó helye - a szerk.)

Az Országos Étterem Hét eseményét 2011 óta rendezi meg a DiningCity azzal a céllal, hogy minél szélesebb réteg ismerhesse meg a hazai prémium kategóriás éttermeket. Az eseményre évente kétszer, tavasszal és ősszel kerül sor.

Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, amire a www.etteremhet.hu weboldalon van lehetőség - áll az összegzésben. 

Szóljon hozzá
0 hozzászólás
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek