Több mint 100 borászat egy helyen, ebben az országos applikációban

A két évvel ezelőtt, 2020 decemberében megalapított Országos Bortúra célja, hogy egy tető alá hozza a legfinomabb borokat és falatokat, a jó pihenőhelyekkel és a személyes találkozásokkal együtt. Hogy legyen egy helyen, ahol mindezekre együtt rákereshetünk és nekivághatunk az útnak. Az országosbortúra.hu honlapja szerint, 2021 júliusában készült el a végleges honlap és az applikáció első funkciói is. A hivatalos megjelenés és az ingyenesen letölthető applikáció pedig mostanra lett kész.

Forrás: Országos Bortúra / Facebook.com

Bemutatkozójuk elmondja, hogy jelenleg több mint 600 borkészítéssel foglalkozó vállalkozás működik az országban, azon a 6 borrégión és 22 borvidéken belül melyek mind különböző borkészítési hagyományokkal büszkélkedhetnek. Hogy ezeket a helyszíneket sokkal könnyebben felfedezhessük, ebben próbál segíteni az új applikáció.

Az Országos Bortúra csapata egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát appot alkotott meg, és céljuk, hogy lépen lassan térképre tegyék Magyarország összes pincészetét. Jelenleg több mint 100 pincészetre szűrhetünk rá. Köztük olyan helyek is, mint például a Trautsons Egyesület, akik a a Világörökség részévé nyilvánított hercegkúti pincesornál várják az érdeklődőket, de Villány, Somló és Etyek is ott van a kínálatban.

De ez a szám folyamatosan növekszik, hiszen az alapító csapat továbbra is várja a csatlakozni kívánó pincék jelentkezését, és az applikáción belül mi, mint felhasználók is ajánlhatunk borászatokat. Az applikáció segít abban, hogy csupán néhány gombnyomással programokat keresünk és foglaljunk az adott borvidéken.

Gyakorlatilag a borászatok a zsebünkbe költöznek, és egy izgalmas dzsipes dűlőtúra vagy egy piknik a szőlőhegyen pár kattintással elérhetővé válik. Az Országos Bortúra applikáció ingyenesen letölthető az Apple Store-ból és a Google Play áruházból vagy mobiltelefonon az app.orszagosbortura.hu oldalról.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek