Ismét egy helyen lesz minden, ami mentes és finom

Ismét megrendezik a Csak a Mentes Őszi Fesztivált a Radnóti Miklós Művelődési Központban, ahol megtalálható lesz minden, amire egy ételérzékenynek, egy vegánnak vagy egy tudatos életmódot követő embernek szüksége lehet. A rendezvényt szeptember 18-án és 19-én látogathatjuk majd meg, és több mint 40 kiállító termékei közül válogathatunk - írták az esemény szervezői.

Forrás: Csak a Mentes / Facebook.com

A vásár mellett lesznek még előadások és workshopok is, ahol többek között szó lesz a glutén-, cukor-, és laktózmentes életvitel előnyeiről és nehézségeiről, illetve a zero waste környezettudatos termékek használatáról is.

A Csak a Mentes Őszi Fesztivál ideje alatt találkozhatnak a mentes közösség tagjaival, megjelennek a legújabb terméket, lesz tombola, kóstolási és étkezési lehetőség, kérhetnek szakmai segítséget és a gyerekeknek is lesz program.

Idén az elővételes normál jegyár 1000 forint, az ajándékcsomagos jegy pedig 2500 forint. Ha a helyszínen vennének jegyet, akkor 1300 forint a normál és 3000 forint az ajándékcsomagos, ami limitáltan 400 darab erejéig kapható, és jár hozzá egy körülbelül 10000 forint értékű mentes ajándékcsomag, amit a helyszínen lehet átvenni a jegy felmutatásával.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek