Őszi villásreggelire terítenek a pezsgőmanufaktúra udvarán

A szeptember 19-re szervezett II. Buborék Brunch, aminek már az első változata is sikert aratott a gasztro rajongók körében, a nagy múltú Törley Pezsgőpincészet udvarán kapott helyet. Az egésznaposra nyúlt, piknik jellegű reggelizést a BBQ szcénából ismert Horváth Zsolt, a KicsiZso budai reggeliző tulajdonosa szervezi.

Forrás: Hungaria pezsgő / Facebook.com

A brunchhoz olyan reggelizőhelyek csatlakoztak, mint az I. kerületi Zërgë vagy a Bartók Béla úti Wömbät, ahol klasszikus és angol reggeliket kóstolhatunk szalonnával, babsalátával, tükörtojással és kovászos kenyérrel. De kint lesz az V. kerületi brunch-hely, a Mokka Cuka is, ahol a passtrami hazai átirata kerül a tányérokra, Benedek-tojással kísérve. Aki pedig valami ennél is különlegesebbre vágyik, az választhatja a szintén belvárosi Gentry Coffee&Brunch saját töltésű csirkekolbászát popcornkrémmel, marinált hagymával, sós citrommal és kovászos kenyérrel.

A rendezvényre a Torleymuzeum.hu oldalon keresztül tudunk jegyet vásárolni, ami 1882 forintba kerül, és tartalmaz 1 darab Törley-logóval ellátott pezsgőspoharat, lehetőséget a múzeum megtekintésére és egy vezetett pincesétát három időpontban a rendezvény ideje alatt. Ha esne az eső, akkor se maradjanak otthon, mert az épület hatalmas árkádjai menedéket nyújtanak, így a brunch nem marad el.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek