Az ősz elhozza az első Ginfesztet Budapestre

A szervezők szerint az I. Ginfesztnek az a célja, hogy visszarepítse a vendégeit a nyárba, méghozzá úgy, hogy a Kazinczy utcában profi mixerek és minőségi Ginek veszik át az irányítást. A kétnapos eseménynek a Botellón terasz adja majd a helyszínt szeptember 16-án és 17-én

Forrás: Botellón Terasz / Facebook.com

A fesztivál ideje alatt az érdeklődők mindent megtudhatnak erről a semleges ízű, égetett szeszesitalról, mely legtöbbször gabonaszeszből készül, és amit borókabogyóval és különböző fűszerekkel ízesítenek. A helyszínen találkozhatnak majd a legjobb magyar ginekkel és a főzdék tulajdonosaival és képviselőivel is. Emellett azt is megtudhatják, hogy a gin-tonic koktélnak hányféle variációja van, mit adnak hozzá az ízekhez a különböző tonicok és az olyan koktélfűszerek, mint a borókabogyó vagy a szárított rózsabimbó. 

A Botellón terasz mindkét nap 17 órától egészen 22 óráig várja a ginrajongókat, többek között olyan ginmárkákkal, mint az Opera Gin, a Lavender Tihany, a 7 Hills Distillery, a KiNoBi, a Citadelle, a Hendrick's, a The Botanist és a Beefeater, hogy csak párat említsünk a hosszú sorból - olvasható az esemény Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek