Angliában megnyitott az első, kutyák részére kialakított kávézó

Macska- és kutyakávézókról korábban is hallottunk már, de ott a kétlábú vendégek kávéztak és sütiztek, az aranyos kutyák és macskák pedig asztaltársaságként voltak jelen. Nagy-Britanniában, a Bournemouth városában található Bobby & Co nevű áruházban azonban egy olyan kávézó nyílt, ahol egyetlen emberi fogyasztásra alkalmas édességet és innivalót sem találni. Az itt kapható finomságokat ugyanis a kutyák számára alkották meg az állati eledelekkel foglalkozó cégek és manufaktúrák - olvasható a standard.co.uk cikkében.

Itt repül a finom falat...Forrás: Pixabay / Alex Wolf

Így ha valaki betér a Drool (Nyál) nevű üzletbe, vehet a kedvencének többek között májas tortácskát, kutyakávét, kutyabort, sőt még négylábúak számára készített sört is.

A kutyabarát boltban minden olyan magasságban van, hogy a kutyák elérjék őket, és beleszagolhassanak a jutalomfalatokkal teli dobozkákba. Így jelezni tudják, melyik ízlene nekik a legjobban. A helyiségben csak egy szabály van: "amit megnyalsz, azt meg is kell venned!"

A közzétett fotók szerint egyelőre a süteményállvány az, ami a legjobban bejött a szőrös vevőkörnek. A Drool-t egyébként, a mai nap, szeptember 9-én nyitották meg a vásárlók és a kutyacappuccino-ra szomjazó négylábúak előtt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek