Ezen az estén az egri borok Budapest háztetői fölé költöznek

Az Egri Borműhely kilenc borászata Budapestre jön augusztus 24-én, hogy egy kötetlen, beszélgetős borkóstoló keretében megmutassa az egri borokat a budapesti rajongóknak. Az esemény helyszíne a 
belvárosi Aria Hotel tetőterasza, a High Note SkyBar lesz, melyről már írtunk itt az oldalon, egy részletes budapesti rooftop bárok körképünkben.

Forrás: www.fb.com/TTPIXELS/Toth Tamas

Már maga a borkóstoló is egy jó program lesz, hiszen olyan pincészetek képviselői érkeznek a városba, mint a Bolyki Pincészet és Szőlőbirtok, az Eszterházy Károly Egyetem, a Gál Tibor Pincészet, a Juhász Testvérek Pincészete, az Ostoros Családi Pincészet, a Petrény Winery, a St. Andrea Szőlőbirtok, a Thummerer Pincészet és Szőlőbirtok, illetve a Tóth Ferenc Pincészet, de a rooftop bárok sajátja, hogy a finom borok és borkorcsolyák mellé csodás városi kilátás is társul. 

A program során, ami 17 órakor kezdődik és 21 óráig tart, sétálókóstoló jegyet válthatunk majd, és mindegyik pincészetnél 3-3 bort kóstolhatunk meg. A rendezvény jellege miatt a borászokkal beszélhetünk is a hozott tételekről, két pohár bor között pedig sétálhatunk a tetőteraszon.

Akik pedig időben regisztrálnak, részt vehetnek egy Sky VIP Tastingen is, a rooftop legmagasabb részén, ahol a pincészetek csúcs tételeit, grand superior borokat, a pincék mélyéről hozott utolsó palackokat kóstolhatják meg - olvasható a sajtóközleményben és az esemény Facebook-oldalán, ahonnan a jegyvásárlás is elérhető.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek