Svéd bútorboltnak álcázza magát a sült csirkés étteremlánc Mallorcán

Ahogy nálunk Budaörs, vagy az Örs vezér tere az a hely, "ahol az IKEA van", úgy Mallorca szigetén is találni egy olyan bevásárló centrumot, a Polígono de Son Malferit komplexumot, mire a legtöbben úgy hivatkoznak, mint a helyre " ahol az IKEA található". 

A sült csirkés étteremlánc, vagyis a KFC marketingesei erre a tényre alapozva úgy döntöttek, hogy  Mallorcán egy kis turpisságot vetnek be az új kampányuknál. A szeptemberig látható plakátokon és social hirdetéseken az új éttermet, ami szintén a centrumban kapott helyet, a bútorüzlet színeivel és betűtípusával reklámozzák, azzal a felirattal, hogy "tudod, hol találsz minket" - olvasható az Adsoftheworld.com oldalán.

A PS21 ügynökség által fejlesztett plakátok természetesen a Twitteren is megjelentek, ahol a két márka még cukkolja is egymást, mint anno a húsgolyók esetében a Lidl-nél. A bútorüzlet azzal replikázott az étterem posztjára, hogy a híres húsgolyóikban található az igazi csirke. A két márka barátságos évődése körülbelül 6 ezer interakciót indított be a Twitteren.

 Címlapkép: Albert Hu / Unsplash

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek