Badacsonyban Kékszalag-páholy várja a vitorlásrajongókat

  Az idei, 53. Kékszalag Nagydíjra is több mint hatszáz hajót várnak a szervezők, a rajt pedig július 22-én indul reggel 9-kor Balatonfüredről. A Balaton-kerülő vitorlásverseny, amit 1934-ben rendeztek meg először, idén néhány változtatással jelentkezik majd, de a balatonfüredi rajt és cél, valamint a légvonalban 155 kilométeres távolság továbbra is adott lesz.

  Ott a távolban lehet majd számítani a vitrolásokra...Forrás: Peter Orban/ Laposa Birtok / Facebook.com

  És ha minden úgy alakul majd, ahogy azt az égiek megírták, akkor a Kékszalag második napjának reggelére a mezőny nagy és látványos része elér Badacsony alá. A Laposa Borterasz ezt a lehetőséget és szép kilátást kihasználva hirdette meg július 23-ra a Kékszalag Páholyt és Brunch-ot, melynek lényege, hogy a nézelődés közben a vendégek ehessenek és ihassanak egy jót.

  Az alkalomra a Laposa Borterasz konyhája extra brunch étlappal készül, és ezen a napon a szokásosnál korábban nyitnak ki. A reggeli/brunch ajánlatban olyan fogások szerepelnek, mint a croissant házi málnalekvárral és vajjal 1650 forintért, a sajtos-tojásos croissant és saláta 1850 forintért, a kacsarilettes friss kenyérrel és paradicsomsalátával 2250 forintért, a Borterasz "Sonktekercse" 2450 forintért vagy a Laposa "Club Sandwich" 2450 forintért. Az ételek mellé behűtött pezsgőt és finom badacsonyi borokat kínálnak.  Az eseménynél olvasható, hogy a férőhelyek limitáltak, így érdemes email-ben vagy telefonon asztalt foglalni. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek