Új gasztroudvar és piactér nyitott ezen az újjáélesztett, 2. kerületi területen

A Hello Buda – Fresh Market hivatalosan is megnyitotta a kaputi Budán, a második kerületben, a Rózsadomb Center tövében, ahol már régóta kihasználatlanul ált egy kisebb terület. Ez a rész most egy mediterrán hangulató piac és gasztro térré alakult, ahol nem csak bevásárolni tudnak a látogatók. A minőségi alapanyagokon és ínyencségeken kívül, találnak itt street food standokat, bárt, dizájnpiacot és óriáskivetítőket is. 

Forrás: Hello Buda / Facebook.com

A Hello Buda újdonsága abban rejlik, hogy alapból összekapcsolja a termelői piacok hangulatát a baráti találkozások, egy közös reggeli, brunch vagy ebéd lehetőségével. A koncepció nem egyedülálló, de a budai oldalon még nem annyira terjedt el, ebben a stílusos, szabadtéri formában, ahol 14 óra után sem áll meg az élet.

A Törökvész út tetején berendezett placc állandó kínálatát a Három Tarka Macska Kézműves Pékség, a The Fishmonger (Budaörsi Halpiac), a HúsSzabóság, a Crunchy, a Cloud 9 kézművesfagyizó, a Fresh Corner kávézó, a Steak Sense és a Hello Buda saját delikateszük adja - olvasható a helyszín Facebook oldalán és weboldalán.

Ez egészül majd ki ki a Hello Barral, ahol finom borokat és koktélokat fogyaszthatnak a vendégek, a hétvégenkénti termelői piaccal, az esti vetítésekkel, koncertekkel és a Design Piac közösségi vásárával. Ahogy írták, a következő Divat PLACC július 9-én várható. 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek